امنیت غذایی چالش دیرینه کشاورزی در بسیاری از کشورهای جهان سوم از جمله ایران است که تابع دو عامل، رشد فزاینده جمعیت و روند تولید محصولات غذایی است. به علت وضعیت اکولوژیک کشور ما و واقعشدن در منطقهی خشک جهان میبایست توجه خاصی به امنیت غذایی کشور بشود. کشور ایران از ۴۱ پدیده ویژه بحران جهانی بالای ۳۰ بحران را در خود دارد و یکی از بدترین آنها که زلزلهی خاموش نام دارد تغییرات جهانی اقلیمی است. بر این اساس کشور ما با این روند تا سال ۲۰۸۰ بین ۱۵ تا ۵۰ درصد کاهش تولیدات گیاهی خواهد داشت. کتاب حاضر گزارش نشست گروهی از کارشناسان بین المللی است که با هماهنگی سازمان بهداشت جهانی برای ارزیابی و پیشنهاد مقادیر ایمن بقایای داروهای دامی در غذا برگزار گردیده، می باشد. بخشی به اهمیت بیولوژیک بقایای داروها که به بافت های سلولی حیوان متصل می گردد و نیز عواملی مانند فراهمی زیستی دارو که در تعیین میزان ایمنی تأثیرگذار می باشد، پرداخته و بخشی نیز به اطلاعات مربوط به سم شناسی و اطلاعات مربوط به داروهای دامی پرداخته است.